ORIGINALNO I ISKRENO

Uz ovakve poruke navijača Dudu i suigrači sigurno pobjeđuju!

06.09.2013 u 11:06

Poruke potpore uoči utakmice Srbija-Hrvatska

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nike.com

Bionic
Reading

Iako ih ne mogu bodriti s tribina na Marakani, navijači su hrvatskim nogometnim reprezentativcima, uz pomoć HNS-a i tvrtke Nike, ostavili jake i emotivne poruke potpore. Nike se pobrinuo za to da reprezentativci uoči puta u Beograd one najsrčanije i pročitaju

Ususret kvalifikacijskoj utakmici nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije (petak, 20.45) za SP 2014. u Brazilu, koja se danas igra na stadionu Crvene zvezde, poznatijem kao Marakana, vodeći svjetski proizvođač sportske opreme, tvrtka Nike te HNS pozvali su sve strastvene nogometne navijače da hrvatskim nogometašima ostave poruke potpore.

Budući da su utakmice između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije okarakterizirane kao utakmice visokog rizika, hrvatski navijači neće biti u mogućnosti sa stadionskih tribina u Beogradu bodriti hrvatske reprezentativce.

Nike, ujedno sponzor hrvatske nogometne reprezentacije, te HNS su stoga pozvali sve navijače da u zagrebačkom Nikeovom dućanu u Ilici 10 te na stranicama Nike Football Hrvatska na Facebooku i HNS-ovoj stranici naFacebooku ostave poruke potpore nogometašima koje su ih dočekale ispisane na sjedištima zrakoplova kojim su letjeli za Beograd.

Poruke podrške hrvatskim reprezentativcima, između ostalih, ostavio je Bruno Kovačević koji je citirao velikog Martina Luthera Kinga, napisavši poruku Mariju Mandžukiću: 'Nikad nije kasno učiniti pravu stvar.'

Poruke (možete ih vidjeti u našoj fotogaleriji), poput'Igrajte svim srcem i naša je pobjeda sigurna! Samo hrabro, vi to možete!' autorice Sanje K.S., 'Izađite na teren i ostavite srce na njemu – za svoj narod i pobjedu!' koju je napisao Mladen J., te 'Ajmo dečki, gleda vas cijela Hrvatska! Samo hrabro!', koju je reprezentativcima napisao Luka S., dočekale su nogometaše otisnute na Pro Combat podmajicama i torbama za kopačke. Hrvatski su se reprezentativci najviše oduševili porukama svojih navijača koje su ih dočekale na velikom zaslonu Zračne luke Zagreb te na sjedalima aviona kojim su letjeli prema Beogradu.

Hrvatski reprezentativci koji će danas ostaviti srce na terenu kako bi se još snažnije pozicionirali na ljestvici i kvalificirali za nastup na Svjetskom prvenstvu oduševili su se porukama te istaknuli da duboko dirnuti idu izboriti pobjedu protiv reprezentacije Srbije.