OTKRIVENA RASTROŠNOST

Uoči SP-a skandal potresa Španjolsku, a reprezentativci će za sve saznati iz medija

04.06.2018 u 11:43

Bionic
Reading

Španjolska je jedan od favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva, ali nogometaši 'furije' mogu zaboraviti na velike premije u slučaju dobrog rezultata u Rusiji

Luis Rubiales preuzeo je Španjolski nogometni savez sredinom svibnja i tamo je našao kaos pa su upitne i premije reprezentativcima za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, piše goal.hr.

  • +3
Prijateljska utakmica: Španjolska - Argentina Izvor: Pixsell / Autor: N.N.

'Ne znam jesu li premije s igračima za SP dogovorene, ali nema previše prostora za pregovore. Užasno sam ljutit jer je prijašnje vodstvo dogovorilo put u Rusiju za direktore, sponzore, rodbinu... I trošak toga iznosi oko dva milijuna eura', rekao je Rubiales.

'Za mene je to nevjerojatno velika i nepotrebna rastrošnost. U redu, putovati treba, čak i pozvati rodbinu igrača no organizirati im smještaj i sve ostalo na 7-8 dana u super luksuznim hotelima... Pa nismo mi tu zbog toga,' dodao je.

I nešto što će najviše zaboljeti reprezentativce...

'Dogovoren je put za 155 osoba i očito je da će to imati efekta na pregovore oko visine bonusa za igrače', izjavio je te istaknuo kako nije još pričao sa igračima, ali kao što se vidi oni će za sve ovo saznati iz medija.