dobri su, ali...

Uoči finala Lige prvaka oglasio se Cristiano Ronaldo, možda ovim izjavama motivira 'redse'

22.05.2018 u 18:32

Bionic
Reading

Real Madrid i Liverpool sastaju se u subotu (26. svibnja) u finalu Lige prvaka u Kijevu. 'Kraljevi' imaju priliku osvojiti treću Ligu prvaka u nizu, to nikome do sada nije uspjelo, ali Liverpool je opasan, 'redsi' ove sezone igraju izvrsno...

'Liverpool me jako podsjeća na Real od prije nekoliko godina. Igraju ofenzivno i atraktivno, s tri brza igrača naprijed', započeo je najavu finala Lige prvaka Cristiano Ronaldo.

Jasno je Portugalcu kako će 'redsi' biti izuzetno opasan protivnik, ovo je finale, ići će na sve ili ništa, bez obzira na to što svi tvrde kako je Real apsolutni favorit. Uz sve to 'kraljevi' imaju priliku po treći puta u nizu osvojiti Ligu prvaka, kao nitko do sad...

'Ako su u finalu, znači da postoji razlog za to, tamo su jer vrijede. Jako poštujem ovu momčad Liverpoola, ali uvjeren sam da je moj Real bolji. Moramo biti svjesni povijesti koju imamo priliku ispisati, na pragu smo uspjeha kojeg će teško bilo tko dostići ili prestići', rekao je Ronaldo i dodao kako se nada da će u subotu zabiti gol. No, neće biti razočaran ako i ne uspije zabiti 'redsima'.

  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nije važno tko će zabiti, važno je pobijediti, bitno je da ispišemo povijest', skromno će Ronaldo koji ne skriva ambicije:

'Volim ovo natjecanje. U Ligi prvaka se uvijek nešto događa, stalno je napeto, pa vidjeli ste na utakmici protiv Juventusa. Morate biti spremni na sve, u ovom klubu, poznavajući prebogatu povijest Reala, nikada ne smijete odustati. Strašno sam motiviran. Svaka čast Liverpoolu, ali mi smo Real i to ćemo dokazati!', zaključio je Cristiano Ronaldo.

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.