još je u bolnici

Bahati Roy Nelson prozvao ozlijeđenog Cro Copa, odgovor našeg borca iznenadio je sve

22.05.2018 u 17:33

Bionic
Reading

Zbog puknuća ligamenata lijevog koljena Mirko Cro Cop Filipović (43) u ponedjeljak je završio na operaciji. Zbog te ozljede propao je njegov uzvratni meč protiv Roya Nelsona koji je bio zakazan za petak, 25. svibnja u Londonu

'Pozdrav, ljudi. Kao što već znate, ništa od borbe s Cro Copom ovaj vikend jer se on navodno ozlijedio', komentirao je na društvenim mrežama Roy Nelson vijest o ozljedi i operaciji Mirka Filipovića te bahato zaključio:

'Ne znam kako, ali navodno je ozlijeđen...'

Iako mu se Cro Cop odmah nakon operacije ispričao, jer ipak na takvu ozljedu nije mogao utjecati, Nelson se ponio izuzetno bahato. Filipović je već u prvom obraćanju javnosti od američkog borca, koji ga je 2011. godine u UFC-u pobijedio, zatražio nekoliko mjeseci 'pauze'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

'Isprike svima, a posebno Royu Nelsonu, jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu. Nažalost, ovo je viša sila i na to nisam mogao utjecati. Čim se oporavim, nadam se da ćemo Roy i ja ipak odraditi naš revanš, jer vjerujem da ga obojica želimo, kao što vjerujem da ga žele i mnogi MMA fanovi', glasio je Filipovićev status na Facebooku.

No, Nelson baš i nije imao takta te mu se Cro Cop putem društvenih mreža obratio još jednom.

'Roy Nelson, molim te primi moje isprike što sam otkazao borbu. Naporno sam trenirao za našu borbu, baš kao i ti. I znam kako se sada osjećaš. No u petak sam ozlijedio sam koljeno (ACL) i jučer sam morao sam ići na operaciju. No oporavit ću se čim prije i nadam se da ćemo onda imati naš revanš koji stvarno želim i nadam se da ćeš ga opet prihvatiti', poručio je Cro Cop uz novu fotografiju iz bolničkog kreveta.

  • +16
Mirko Cro Cop Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL