ODLIČNA IDEJA

Unitedovi navijači plaćaju da Moyes ode iz kluba!

27.03.2014 u 15:43

Bionic
Reading

Navijači Manchester Uniteda su smislili plan kako će na najjasniji mogući način poručiti svom treneru Davidu Moyesu da potraži izlazna vrata Old Trafforda i više se ne vrati

Putem twittera navijači aktualnog engleskog prvaka pokrenuli su skupljanje novca za iznajmljivanje aviona. Unajmit će ga uoči dvoboja Uniteda s Aston Villom, a letjelica će imati obješenu poruku i zadatak će joj biti dva sata kružiti iznad stadiona.

Od 840 funti skupili su 610 (u trenutku objave teksta, nema sumnje da će zatvoriti financijsku konstrukciju ovog projekta), a ista inicijativa ponudila je navijačima i da odaberu slogan koji će aviončić vuči za sobom.

Trenutno je uvjerljivo vodeći: 'Wrong one: David Moyes', odnosno 'Pogrešni'. Daleko iza je drugoplasirani 'Chosen 1 United 0', pa gomila ostalih prijedloga.

Aston Villa na Old Trafford dolazi us ubotu u 13.45, aviončić će poletjeti nešto ranije... Čini se da su Škotu u Unitedu dani odbrojani, a posljednji udarac lako bi mu u ligi prvaka mogao zadati minhenski Bayern.