NAVIJAČI POLUDJELI

Umislio si je da je Messi pa zbog toga požalio: Prekinut francuski derbi!

05.11.2017 u 23:26

Bionic
Reading

Derbi utakmica francuskog prvenstva između St. Etiennea i Lyona prekinuta je nakon invazije navijača u teren koji su poludjeli zbog proslave petog pogotka gostiju u režiji Nabila Fekira. Nakon više od pola sata pauze je ipak nastavljena i dovršena, 5:0 pobjedom Lyona...

Bio je to dvoboj u kojem je pobjednik trebao preuzeti treće mjesto na ljestvici, ali na kraju utakmica umalo da nije dovršena ove nedjelje.

Do incidenta je došlo pri vodstvu Lyona 5:0, a krivac je najugledniji igrač gostiju Nabil Fekir koji je odlučio dodatno poniziti frustrirane navijače na stadionu slaveći peti gol skidanjem dresa i pokazivanjem tribinama, u stilu Lionela Messija. U odnosu na Argentinca napravio je to u potpuno drukčijim okolnostima.

Publika je poludjela i uslijedila je invazija velikog broja ljudi na teren pa je sudac poslao igrače u svlačionicu i prekinuo susret.

Ipak, nakon ulaska interventne policije među navijače i više od pola sata pauze susret je nastavljen i dovršen, bez Fekira kojeg je trener Bruno Genesio izvadio iz igre.

Reakcije francuske javnosti na ovaj potez su podijeljene, ali Fekir će svakako imati problema u budućnosti zbog svoje bahatosti svaki put kad dođe igrati u St. Etienne...