VIŠE OD TENISKOG TURNIRA

[FOTO] Umag je centar svijeta; Carlos Alcaraz u izdanju u kakvom ga dosad nismo vidjeli, tu je i velika zvijezda NHL-a te brazilski ljepotan

27.07.2022 u 17:46

Bionic
Reading

Grad Umag centar je sportskog svijeta ovih dana. NHL zvijezda Anže Kopitar, tenisač Carlos Alcaraz te brojni drugi ovih dana uživaju na 32. Plava Laguna Croatia Openu Umag. Drugi vikend turnira je rasprodan i za mečeve se traži ulaznica više

Stella Maris Resort postao je mjesto gdje u ležernom i opuštenom izdanju možete sresti brojne svjetske sportske zvijezde. Oni se rado odazivaju brojnim zamolbama ljubitelja sporta za fotografiranjem.

Jedan od najboljih NHL hokejaša, kapetan Los Angeles Kingsa, Anže Kopitar u ležernom je izdanju pratio teniske mečeve i odgovarao na brojen upite slovenskih gostiju.

Španjolska teniska zvijezda, 5. tenisač svijeta Carlos Alcaraz rijetke slobodne trenutke u pauzama između treninga iskoristio je za vožnju jet skijem ispred Istarskih vila.

Hrvatske sportske i zvijezde iz društvenog života od danas igraju Umag Stars Open koji se održava do 30. srpnja. Na njemu će nastupit više od 220 igrača na čijem su popisu brojni glumci, glazbenici, nogometaši i drugi. Imena koja će bez sumnje zaokupiti veliku pažnju su brazilski ljepotan i model Pedro Soltz, glumac Filip Juričić ali i bivši nogometaš Silvio Marić te brojni drugi.

  • +3
Elita na teniskom turniru u Umagu Izvor: Promo fotografije / Autor: Plava Laguna Croatia Open Umag