KAPETAN NA FACEBOOKU

Ukić: Previše sra... za ništa para

09.09.2010 u 10:23

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Roko Leni Ukić ne može preboljeti još jedan slab nastup Hrvatske na velikom natjecanju. Nakon što je eksplodirao još u Turskoj tvrdeći da je s reprezentacijom luzer, Ukić je i na svom Facebook profilu otvorio dušu

Poslije poraza u osmini finala Svjetskog košarkaškog prvenstva protiv Srbije kapetan Roko Ukić bio je potpuno deprimiran i frustriran time što reprezentacija uvijek gubi izjednačene utakmice.

'Moja poanta je da su frustracije prešle svaku granicu i da je teško više živjeti kao luzer, a luzer sam jedino u reprezentaciji. To jednostavno ne mogu podnijeti', rekao je tada Ukić.

Nekoliko dana kasnije na svom Facebook profilu kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije ponovno je pokazao koliko gorčine ima u njemu kada su u pitanju rezultati reprezentacije.

'Dosta i previše sranja za ništa para, niti za to imam volje, niti se tamo nešto stvara, idem kući, ne vraćam se i puca mi što će bit, radije pošteno se odmorit jer od sranja već sam sit', napisao je Roko.