MIŠLJENJE KOJE SE CIJENI

Ugledni trener podigao glas zbog Nike Kovača; hoće li ga Bayern i poslušati?

22.11.2018 u 20:29

Bionic
Reading

Bayern ne briljira u novoj sezoni pa je hrvatski stručnjak Niko Kovač suočen s kritikama i pritiskom, a spominje se čak da bi mogao dobiti otkaz. Na njegovoj strani je zasad uprava kluba, ali i bivši trener bavarskog kluba Ottmar Hitzfeld

Bayern nije dominantan u Bundesligi, nalazi se tek na petom mjestu, a u svlačionici je puno nezadovoljstva među igračima zbog slabe minutaže i gubitka statusa prvotimca.

Niki Kovaču nije lako, jer njemački mediji stalno propitkuju njegove odluke, izmišljaju afere, krtiziraju taktičke zamisli...

Uprava kluba zasad stoji uz hrvatskog trenera, a sigurno je Kovaču barem malo laknulo kada je čuo riječi Ottmara Hitzfelda, bivšeg trenera Bayerna koji je s bavarskim ponosom uzeo pet njemačkih titula, tri domaća Kupa i jednu Ligu prvaka.

'Ja i dalje vjerujem da će Bayern biti prvak. Sezona je duga, a Bayern nikad ne treba otpisati', rekao je Hitzfeld pa se osvrnuo na Kovača.

  • +10
Niko Kovač trener FC Bayerna Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

'Kad stvari ne idu dobro, u Bayernu morate znati živjeti s kritikama. Isto tako igrači moraju ustati i pokazati se, a na takvo nešto nisu navikli. Imam vrlo visoko mišljenje o Kovaču. On je vođa i osobenjak i definitivno pravi trener za Bayern. No on mora imati i oko sebe kvalitetu da bi mogao izvući najviše, a to trenutačno nedostaje sastavu', uvjeren je umirovljeni njemački stručnjak.

Vidi i rješenje o kojem su i drugi govorili.

'Mora klub nešto učiniti oko transfera i pomladiti momčad', izjavio je Hitzfeld, a vidjet ćemo hoće li ga Bayern po tom pitanju i poslušati.

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL