BOLNE RIJEČI

Ugledni sportski novinar nije se suzdržao; evo što on misli o igračima Hajduka

02.12.2019 u 17:13

Bionic
Reading

Iako je tema bila Europsko prvenstvo 2020., komentar ždrijeba i prognoze, razgovor u Studiju 4 počeo je s Hajdukom

Sportski novinar Edo Pezzi osvrnuo se na poraz Hajduka od Rijeke na Poljudu .

'Ono što sam rekao milijun puta, mogu ponoviti i danas. Dok god ne shvate problem bit će isto. Najlakše je smijeniti i napadati trenera. Ne branim Burića, ali to je logika. Voditi momčad u kojoj igraju drugoligaški i trećeligaški igrači, kako je rekao danas Zlatko Vujović u jednom intervjuu, to je čista utopija. Čovjek se muči, čovjek radi, ali vidjeli ste jučer da devedeset posto igrača pojma nema. Samo sa snagom, samo s treningom, to se ne može izvući. Ovo je realnost i dok se ne upre prstom u one koji su krivi za ovo, a to su sportski direktori koji su dovodili falš robu zadnjih godina, neće biti Hajduka. Možda bolje da je 4:0, da se vide sve rupe i svi problemi. Treba stavljati mlade igrače i vjerovati u njih', istaknuo je Pezzi za HRT.

Hrvatska će na Euru igrati u skupini D s reprezentacijama Engleske i Češke, te pobjednikom play-offa između Škotske, Izraela, Norveške i Srbije.

'Možemo biti zadovoljni skupinom bilo je puno gorih rješenja. U doigravanju na papiru najjaču momčad ima Srbija. Nemaju kontinuitet dobrih rezultata, mijenjaju stalno izbornika, ali imaju igrače koji igraju u vrhunskim klubovima. No, neće ni njima biti lako protiv Norvežana koji su domaćini', rekao je sportski novinar HTV-a Luka Petrinec.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Pezzi prednost u play-offu daje Norvežanima ispred Srbije, a o ždrijebu je rekao:

'Drago mi je što iz ovog cirkusa od ždrijeba igramo s Englezima. Treba spustiti loptu i onda malo igrati našu igru. Brine me termin jer je odmah poslije prvenstva, a i pitanje je kakvi ćemo doći na to natjecanje.'

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL