FIFA_SP_2018.svg

MALA JE TO ZEMLJA, ALI...

Ugledni engleski trener izrekao ozbiljno upozorenje svojima, a evo kakvim riječima se dotakao Luke Modrića!

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 11.07.2018 12:05
  • Objavljeno 11.07.2018 u 11:26
Bionic
Reading

Ugledni engleski menadžer Harry Redknapp je radio s mnogim hrvatskim nogometašima među kojima su Modrić, Kranjčar, Pletikosa i Ćorluka te je jasno upozorio englesku javnost da Hrvatska može biti jako opasna

Redknapp obožava hrvatske nogometaše, dovodio ih je u svoje klubove te uvijek biranim riječima govorio o njihovim kvalitetama, a usput je upozorio engleske reprezentativce da ako ih podcijene, to za njih neće dobro završiti.

'Njih krasi zajedništvo, to je ono što ih čini tako posebnima. Mala je to zemlja, ali sam trenirao mnogo hrvatskih igrača. Svi oni redom bili su sjajni momci, međusobno jako povezani. Opasna su momčad, znaju igrati', govorio je Redknapp, a prenosi RTL.

'Kvalitetni su i čuvaju loptu. U veznom redu su vrhunski. Bit će to teška utakmica za Englesku, podcijenimo li ih i najmanje, ispast ćemo', dodao je.

  • +38
SP u nogometu, četvrtfinale: Rusija - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Redknapp se dotakao i Luke Modrića.

'Luka je fantastičan igrač, bilo je zadovoljstvo raditi s njime četiri godine. Nevjerojatan nogometaš i sjajan čovjek. Nikad s njim nije bilo problema. Samo bi svakodnevno dolazio i izvrsno trenirao, bilo ga je fantastično gledati na travnjaku. On je model kakav bi profesionalac trebao biti i apsolutno svjetska klasa', zaključio je.

  • +9
SP 2018., četvrtfinale: Švedska - Engleska Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal