PROGNOZA

UFC-ov meč godine završit će prekidom

28.12.2011 u 08:01

Bionic
Reading

Sve je bliže borilački spektakl na UFC-u 141 između Alistaira Overeema i Brocka Lesnara. Dva teškaša MMA bore se različitim stilovima, a stručnjaci za ovaj nemilosrdni sport razlikuju se u prognozama

U Las Vegasu se bori za veliki ulog. Pobjednik meča postat će izazivač aktualnog prvaka UFC-a Juniora dos Santosa. Fanovi i stručnjaci koji prate MMA s pravom se pitaju hoće li Overeem izbjeći rušenja i hoće li Lesnarova brada izdržati udarce.

Prema novinarima uglednog borilačkog portala Fighters Only, Lesnar će završiti posao u prvoj rundi, a kao jedan od razloga navodi se što su Overeemu bile poremećene pripreme zbog problema s doping kontrolom i bolesti majke.

No, prema igrici UFC Undisputed 3, meč će isto biti gotov već u prvoj rundi, ali sada će na nogama ostati Nizozemac koji će brutalnim udarcima dokrajčiti Amerikanca.

Jedno je slično, nitko ne misli kako ovaj okršaj može trajati pet rundi i da će o njemu odlučivati suci, pa izgleda da će glavna borba UFC-ovog spektakla završiti na atraktivan način – prekidom.

UFC 141 na rasporedu je u noći sa 30. na 31. prosinac u 04:00h iza ponoći, a možete ga uživo pogledati na Fight Channel PPV-u (25. kanal, MaxTV). Garantiramo vam 3 sata beskompromisne zabave i odličnih mečeva. Snimka priredbe raspoloživa je čitavu nedjelju 31. prosinca na istom kanalu.



U igrici na kraju pobjeđuje Overeem