užas!

U Splitu osvanula zastrašujuća prijetnja Miji Caktašu, a bivši kapetan Hajduka zasad bez potpisa za Osijek

20.01.2022 u 08:30

Bionic
Reading

Iako se dolazak Mije Caktaša u Osijek tretirao kao 'gotova stvar', donedavni kapetan Hajduka i povratnik iz saudijskog Damaca, u sljedećih nekoliko dana neće sigurno potpisati na slavonski klub

Mijo Caktaš u srijedu je trebao potpisati za NK Osijek. Međutim, na liječnički pregled, posljednju formalnost prije potpisivanja ugovora, ipak nije došao.

Naravno, nije se Caktaš predomislio, iako bi nakon prijeteće poruke možda čak i mogao. Već iz razloga, kako pišu Sportske novosti, zato što je PCR test pokazao da je Caktaš pozitivan na koronavirus.

Ono što je zabrinjavajuće jest činjenica da se Caktašu prijeti. Naime, vijest o mogućem transferu u Osijek nije dobro sjela navijačima njegovog bivšeg kluba, splitskog Hajduka. Caktaš je za Bile igrao dobar dio svoje karijere i u 227 utakmica zabio 96 golova i upisao 27 asistencija da bi u ljeto 2021. godine otišao u saudijski Damac.

I sama najava tog transfera razljutila je nekog u Splitu, pa je čitatelj Dalmacije Danas snimio fotografiju ispred nove kuće Mije Caktaša a na kojoj je prijeteća poruka.

Na razvučenom transparentu piše: 'Mijo, ti biraš! Drava ili Jadro'.