KLUB ĆE BITI IZBAČEN

U Realu lažu bez srama, ali brzo su raskrinkani!

03.12.2015 u 12:01

Bionic
Reading

Trener Rafa Benitez i sportski direktor Emilio Butrageno izjavili su kako Real nije dobio nikakvu obavijest od Saveza o zabrani nastupa Denisu Čeriševu u dvoboju protiv Cadiza u Kupu kralja, no španjolska Marca ima dokaz da to nije istina...

Real se jako osramotio u srijedu navečer. Denis Čerišev nije imao pravo nastupa protiv Cadiza zbog akumuliranih žutih kartona prošle sezone u dresu Villarreala, no svejedno je zaigrao od prve minute i već u trećoj zabio pogodak.

Vijest da je madridski klub napravio ovu grubu pogrešku proširila se brzo medijima i navijači Cadiza slavili su u drugom dijelu na tribinama iako je njihov klub gubio te izvikivali ime Čeriševa te ironično pljeskali kad ga je Benitez izvadio iz igre početkom drugog dijela.

Real nakon ovog gafa može izbjeći diskvalifikaciju samo ako Cadiz ne uloži žalbu, no predsjednik ovog niželigaša najavio je da neće imati milosti.

Što je najgore, u 'kraljevskom klubu' pokušavaju mazati oči javnosti.

'Nismo bili upoznati sa situacijom. Nismo dobili obavijest ni od Saveza niti od Villarreala. Čerišev također nije znao,' izjavio je sportski direktor Emilio Butrageno, a slično tvrdi i Rafa Benitez:

'Klub nije znao ništa. Savez to nije objavio i kad sam saznao zamijenio sam ga. Napravio sam to kao znak dobre volje.'

Međutim, dnevnik Marca objavio je službeni dokument Saveza objavljen 27. srpnja u kojem piše kako Čerišev ima zabranu igranja u Kupu.

Glave će nakon ovakve blamaže morati padati, jer izgubiti priliku za trostruku krunu na ovaj način nedopustivo je za klub te veličine.

Kako je izgledala obavijest koju je ignorirao Real, pogledajte ovdje