novi problemi 'kraljeva'

Nije ni čudo da u Realu strahuju od svakog reprezentativnog okupljanja; opet ostali bez odličnog igrača

15.11.2019 u 10:12

Bionic
Reading

Gotovo da nije bilo reprezentativnog ciklusa s kojeg se netko od Realovih igrača nije vratio ozlijeđen. Sjetimo se samo našeg kapetana, Luke Modrića, zatim Velšanina Garetha Balea...

Ofenzivni veznjak Reala, James Rodriguez, u koji je stigao 2014. godine, nakon što je na SP-u u Brazilu zabio i najljepši gol prvenstva, ovih je dana s reprezentacijom Kolumbije, koja za nadolazeće dane ima dogovorene dvije prijateljske utakmice. Prvo protiv Perua, a potom i protiv Ekvadora.

No liječnici kolumbijske reprezentacije već su kontaktirali Real i obavijestili njegove liječnike kako James Rodriguez ima problem s ozljedom koljena.

Još uvijek se ne zna o koliko teškoj ozljedi je riječ, a to će se utvrditi tek nakon detaljnijeg pregleda kod liječnika u Miamiju, gdje će se u subotu igrati utakmica protiv Perua.

James Rodriguez sasvim sigurno neće igrati na toj utakmici, a pitanje je kada će se uopće i staviti na raspolaganje trenerima, jer strahuje se da je ozljeda teže prirode.

Inače, James se tek nedavno vratio u trenažni proces, s time da je problema s ozljedom imao i početkom rujna.

U svakom slučaju, Zinedine Zidane s velikom nelagodom pušta igrače da igraju za svoje reprezentacije, jer kao što vidimo,, često se s tih obveza u klub vraćaju ozlijeđeni.

  • +5
La liga, Eibar – Real Madrid Izvor: EPA / Autor: Juan Herrero