ZNA SE I KOME GA PRODAJU

U PSG-u više nemaju razumijevanja; s obzirom na to koliko su ga platili, Neymara sada prodaju u bescijenje

19.02.2023 u 07:51

Bionic
Reading

Brazilski reprezentativac Neymar i vlasnik najskupljeg rekorda u povijesti nogometa (222 milijuna eura) najvjerojatnije će na ljeto napustiti PSG nakon što su čelnici francuskog kluba odlučili prodati ga

Nakon utakmice s Bayernom u osmini finala Lige prvaka, koju su Parižani izgubili kod kuće rezultatom 0:1, Brazilac se želio opustiti i bio je prisutan na poker turniru, gdje je ulaz za stol bio 10.000 eura.

Nogometaš nije imao ugovornu obvezu prisustvovanja događaju, a čelnicima PSG-a bilo je dosta. Katalonski novinari s portala sport.es pišu da su šefovi francuskog prvaka brazilsku zvijezdu stavili na prodaju.

Vlasnik kluba iz Pariza Nasser Al-Khelaifi spreman je sastati se s čelnicima Chelseajem kako bi dogovorio prodaju bivšeg napadača Barcelone.

Neymar je jedna od glavnih meta Plavaca u ljetnom prijelaznom roku, a PSG je navodno rekao 'da'. Parižani bi trebali dobiti 60 milijuna eura za svog napadača.

Neymar je u PSG stigao 2017. godine iz Barcelone za 222 milijuna eura, a sada će, šest godina kasnije Neymar otići za višestruko manji iznos.

Brazilski napadač je ove sezone na učinku od 20 golova i 17 asistencija u svim natjecanjima, od čega je 12 zabio u Ligue 1.