2. BUNDESLIGA

Hrvatski stoper junak je Hamburga; po drugi put u četiri utakmice zabio za pobjedu

18.02.2023 u 19:34

Bionic
Reading

Hrvatski stoper, 24-godišnji Jakov Medić zabio je pogodak za pobjedu 2:1 svog St. Paulija kod Magdeburga. Od nastavka sezone ovo je četvrta uzastopna pobjeda kluba iz Hamburga, a hrvatski je stoper zabio dva gola, s time da su oba bila pobjednička

Kada bi gledali učinak u 2023. godini, St. Pauli našeg Jakova Medića bio na vrhu drugoligaške tablice, zajedno s Paderbornom. Jer obje su momčadi u četiri utakmice upisale četiri pobjede.

A ono što nas posebno čini ponosnim jest učinak hrvatskog 24-godišnjaka, koji je na mala vrata otišao u inozemstvo.

>> Hrvatski stoper sjajan u Njemačkoj, čak je i razvikanog Haalanda strpao u 'džep': U drugom poluvremenu je bježao od mene

Naime, Medić je bio strijelac u pobjedi kod Nürnberga 1:0 29. siječnja,a ove je subote zabio za pobjedu 2:1 kod Magdebruga.

Medić je nogomet trenirao u Dinamu, Kustošiji, pa je preko Hrvatskog dragovoljca, Zagreba, Istre, Lučkog i Vinogradara došao je do Nürnberga, pa otišao u Wehen Wiesbaden gdje je prije dvije sezone igrao treću ligu, da bi u ljeto 2021. preselio u St. Pauli, koji se prošle sezone borio za vrh 2. Bundeslige. Ipak, klub iz Hamburga u toj namjeri nije uspio, odnosno ostao je u ovom rangu natjecanja.

Standings provided by Sofascore