MOŽE LI SE OSTVARITI?

U Parizu kuju pakleni plan; PSG priprema megalomanske transfere koji će opet na noge dignuti Uefu

26.10.2018 u 07:31

Bionic
Reading

PSG bi sljedećeg ljeta mogao nadmašiti sve dosadašnje prijelazne rokove, jer na Parku prinčeva pripremaju teren za jedan dolazni i jedan odlazni megalomanski transfer

U PSG-u nimalo ne strahuju od Uefe koja ih istražuje zbog mogućeg kršenja financijskog fair-playja zbog nevjerojatnih kupovina Neymara (222 milijuna eura) i Kyliana Mbappea (180 milijuna eura) pa su bogati vlasnici iz Katara spremni opet krenuti u akciju.

No ovoga puta francuski prvak želi biti sudionik dva megalomanska transfera, ali pri tome još zaraditi.

Na Parku prinčeva razmatraju prodaju Neymara iako nitko ne želi to javno priznati, a razmaženi Brazilac, koji se svojim stalnim novim novčanim zahtjevima svima popeo preko glave, može otići za isti ili već iznos za koji je doveden iz Barcelone uz blagoslov sadašnjih poslodavaca. Takvih kupaca ima, dovoljno je spomenuti Real Madrid i Manchester City.

I čim bi se riješili Neymara u PSG-u bi krenuli oformiti napadački tandem iz francuske reprezentacije. Najjači klub Le Championata kupio bi Antoinea Griezmanna (tu je Mbappe) i to prema pisanju španjolskih medija ne bi bio prevelik problem.

  • +4
Antoine Griezmann Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime, francuski golgeter vezan je ugovorom s Atletico Madridom do ljeta 2023., ali mu je odštetna klauzula 150 milijuna eura što će u Parizu odmah iskeširati kad prodaju Neymara i španjolski prvoligaš bit će nemoćan zadržati svoju najveću zvijezdu.

Hoće li Griezmann pristati na odlazak? Naravno, jer će mu u PSG-u ponuditi plaću kakvu sada ima Neymar – oko 35 milijuna eura po sezoni.

Španjolski nogometaš Antoine Griezmann Izvor: Društvene mreže