nadomak st.peterburga

U ovom će luksuznom kampu hrvatski igrači čekati utakmice SP-a

08.12.2017 u 17:11

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija po peti će put sudjelovati na završnici svjetskog prvenstva, a nakon što su Dalićevi izabranici doznali suparnike i mjesta gdje će igrati, sada još moraju dozanti gdje će biti smješteni

Baš kao što je Zorislav Srebrić, viši savjetnik predsjednika HNS-a Davora Šukera, svojevremeno najavio, sada su izvršni direktor Damir Vrbanović i team-menadžerica Iva Olivari na korak da reprezentativce smjeste u Woodland Rhapsody Resort, luksuzni kamp nadomak St. Peterburga.

  • +24
Ždrijeb skupina za nogometno SP u Rusiji 2018. Izvor: Reuters / Autor: KAI PFAFFENBACH

Vrbanović i Olivari posljednjih dana obilaze Rusiju u potrazi za adekvatnim smještajem, a kako su u razgovoru za Sportske novosti otkrili, kamp u blizi ovog prekrasnog ruskog grada, bio bi idealno rješenje. Navodno su ga htjeli i Englezi, no oni su na kraju od njega odustali.

'Igramo dvije utakmice na sjeveru Rusije, a kako je svaka reprezentacija samo na jednom mjestu mogla dobiti prioritet, rekao bih da smo imali dobar njuh bukiravši kampove na sjeveru. Woodland je izrazito atraktivna destinacija koju su Englezi gađali nekoliko mjeseci, ali su zbog različitih razloga odustali. Taj je kamp stvarno sjajan, to je oaza mira, u šumi, izvan svih mogućih vanjskih utjecaja, to je kompletno zatvoren resort, nudi potpunu sigurnost. Ima fantastičan, prekrasan bazen sa svim sadržajima koji su idealni za ekipu. Sami smo u hotelu, sve su sobe naše, nema drugih gostiju. Kontroliramo čitav centar, uključujući i bungalove', rekao je Vrbanović i ostavio mogućnost da se do 16. prosinca možda ipak nešto promijeni.

Inače, Woodland Rhapsody Resort smješten je uz prelijepo jezero, a riječ je o turističkom kompleksu koje ima četiri zvjezdice, ali i koje reprezentaciji nudi potpuni mir i - prirodno okruženje.

U samom resortu nalazi se i sportski kamp, teniski i košarkaški tereni, a na samom jezeru i lijepa pješčana plaža. A sve je udaljeno 81 kilometar (65-70 minuta vožnje) od zračne luke. Zanimljivo, Woodland Rhapsody Resort utočište je za ruske bogataše. Riječ je i o jednom od najskupljih mjesta u samoj regiji, pa će hrvatskim nogometašima (ukoliko se HNS doista odluči za taj kamp) biti omogućen potpuni luksuz.

A da su naši reprezentativci nadomak rezervaciji ovog objekta, jasno je i iz činjenice da smo pokušali preko stranice Booking.com rezrervirati smještaj u lipnju sljedeće godine, no dobili smo odgovor kako su svi smještajni kapaciteti zauzeti.

Inače, u slobodnom terminu, ako ste smješteni u dvokrevetnom apartmanu košta, noćenje košta oko 1200 kuna. Dakle, i po cijeni je jasno da i nije baš za 'obične goste'.