neka ga dalić počne pratiti

Ova je golčina dokaz u kakvog je igrača izrastao Marko Livaja

03.12.2017 u 20:32

Bionic
Reading

Hrvatski napadač Marko Livaja preporodio se otkad je preselio u grčki AEK. Jedan je od ključnih igrača vodeće momčadi grčkog prvenstva, a u posljednje se je vrijeme i raspucao te sasvim sigurno i privukao pozornost izbornika Dalića

AEK je aposlutni hit grčkog prvenstva, a u leđa žuto-crnih gledaju i dva velikana, Olympiakos i Panathinakios.

Marko Livaja ove je sezone stigao na posudbu iz Las Palmasa, ali sigurni smo da će ga Grci nakon ovakvih partija htjeti otkupiti čim prije.

Jer Livaja zabija iz kola u kolo, a pogodak Levadiakosu, koji je ujedno bio i vodeći u pobjedi 2:0, pravo je remek-djelo, odnosno dokaz u kakvog je igrača nekad 'problematični dečko' izrastao. Toliko mirnoće, toliko mudrosti... Svaka čast.

Očito ga je obiteljski život, i podrška supruge Iris te radost kćerkice Elizabete, fokusirao na ono najbolje.

Livaja je i u prošlom kolu bio strijelac. S dva je gola srušio Platanias, a prije toga zabio je i Panathinaikosu ali i jedinim golom riješio veliki derbi protiv PAOK-a te sada već na zbroju od pet prvenstvenih pogodaka. S time da je dva zabio i u utakmicama Europske lige.

Vjerujemo da će ovi pogoci izazvati i interes izbornika Zlatka Dalića, kojem će sasvim sigurno trebati igrači u top-formi, a kako je Livaja krenuo, dojam je da bi u istom ritmu mogao igrati i do početka priprema.