žele ponovljenu utakmicu

U Osijeku nisu zadovoljni presudom i traže još neke glave: 'Sumnjivo je koliko Pajač sudi Rijeci, ali nije jedini kriv! Borit ćemo se!'

03.06.2020 u 18:16

Bionic
Reading

Glavni skaut Osijeka Marin Skender poslao je nove oštre poruke i najavio daljnju borbu za pravdu

Polufinalnu utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa obilježile su dvije velike greške Igora Pajača koje je potvrdio i Fran Jović u VAR sobi, a u kojima je sudjelovao i pomoćnik Ivica Modrić. Penal i crveni karton u korist Rijeke omogućio je domaćinu da protiv Osijeka napravi preokret i uđe u finale.

Jović i Pajač su suspendirani do kraja sezone, Modrić je dobio četiri utakmice zabrane. Pajač se i ispričao, kao i HNS i Komisija sudaca, ali sve to je slaba utjeha za Osječane koji se ne mire sa svojom sudbinom.

'Nova utakmica bi bila jedino pravedna i normalna. Tko će nama nadoknaditi ne malu novčanu štetu? Naš je klub nepovratno ostao bez sudjelovanja u finalu Kupa kojem je bio jako blizu, a imamo puno sponzorskih ugovora koji su zasnovani na rezultatu', prenose riječi glavnog skauta Osijeka Marina Skendera Sportske novosti:

'Nakon svega, zapravo je kažnjen ostao jedino Osijek ispadanjem iz Kupa. I bez Kleinheislera smo ostali nakon nepravednog isključenja. Izvukli smo ni krivi ni dužni deblji kraj, ali nećemo se miriti s time. Tražimo odgovornost svi ostalih, prije svih Ante Kulušića koji je jedan od dopredsjednika HNS-a, član Izvršnog odbora, predsjednik Komisije sudaca i vodi projekt VAR-a.'

Skender se nije mogao suzdržati pa je za kraj još jednom ljutito najavio novu pravnu borbu za pravdu.

'Netko mora objasniti zašto je taj Pajač sudio Rijeci i u osmini finala, pa u četvrtfinalu kada je u Rijeci eliminirala Dinamo u neregularnim uvjetima za igru, pa i sada ovu našu utakmicu polufinala. Zašto je Pajač sudio Rijeci čak tri prvenstvene utakmice u nizu?', pita se Skender pa dodaje:

'Danas kada postoji VAS je neshvatljivo to što je u nedjelju bilo u Rijeci. Mogu samo reći da je to krađa i pljačka! Sada pričati o tome da je naš branič Lončar trebao dobiti žuti karton u četvrtoj minuti kako bi se nešto, iako ne znam što, opravdalo, a ne spomenuti sedmu minutu kada je Galović u svojem kaznenom prostoru loptu dirao rukom je samo odvraćanje pozornosti od najbitnijeg. Osijek je oštećen! Na neregularan način smo zaustavljeni i borit ćemo se. Još je netko kriv, nije samo Pajač', zaključio je Skender.

  • +19
Druga polufinalna utakmica Hrvatskog kupa, HNK Rijeka - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

U petak se vraća i HT Prva liga, a mi smo vam izdvojili najbolje akcije i golove iz prvog dijela.

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.