SLAVNI TRENER RAZOČARAO

U manje od pola godine uspio je upropastiti bogati PSG!

18.12.2016 u 09:50

Bionic
Reading

Unai Emery možda je sa Sevillom briljirao u Europskoj ligi prethodnih godina, no otkad je preuzeo bogati PSG, počela je njegova trenerska noćna mora...

Pariški klub u katarskom vlasništvu dominantno je osvajao francusko prvenstvo u prethodne četiri sezone, a nitko nije vjerovao da bi njegova titula mogla doći u pitanje ni ove. No, pod novim trenerom Unaijem Emeryjem PSG igra očajno, što se moglo vidjeti i ove subote kada je izgubio 2:1 od Guingampa.

Tako je španjolski stručnjak koji je iznimno uspješno vodio Sevillu prethodnih godina došao pod žestoke kritike francuske javnosti koja ga optužuje da je upropastio skupocjenu momčad, a ambicije vladanja Europom sada se čine smiješnima kad i u Francuskoj klub drži tek treće mjesto.

'Ovo je teško za sve nas. Ekipa se dobro pripremala, ali je izgubila samopouzdanje nakon drugog primljenog pogotka. Prvenstvo je dugo i želimo završiti prvi. Pričao sam s predsjednikom kluba prije i poslije utakmice i on je uz nas,' izjavio je Emery nakon razočaravajućeg poraza.

Ipak, dnevnik L'Equipe tvrdi da je došlo do svađa unutar momčadi i da je atmosfera razorena u svlačionici, a trener to nije u stanju popraviti. Ako se situacija na terenu ne promijeni sljedećih tjedana, jasno je da će Emery dobiti otkaz, no zasad još nije poznato tko bi mogao biti favorit za preuzimanje vruće pariške klupe...