ZNA SE GDJE ĆE 2024.

U Madridu bila drama, a Real je čak imao spreman oproštajni video za Luku Modrića

10.07.2023 u 07:52

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od glavnih igrača madridskog Reala, 37-godišnji Luka Modrić, očito se 'lomio' ovog ljeta ostati ili ne u Kraljevskom klubu.

Ona sva nagađanja hoće li Luka Modrić ostati u Realu ili će ipak prihvatiti ponudu iz Saudijske Arabije očito su pisana s pravom. Naime, sada je katalonski Sport donio još nekoliko novih, bitnih činjenica, koje potvrđuju da je Modrić uistinu mogao otići na Bliski istok.

'Ako je Benzemin slučaj ostavio neka neodgovorena pitanja, onaj Luke Modrića još je zagonetniji. U veljači su Saudijci iznijeli ponude Modriću i Benzemi, ali ništa se nije događalo sve dok dva saudijska emisara nisu stigla u Madrid s novim ponudama, koje su se ispostavile znatno izdašnijima. Modrić je s Realom ugovor trebao obnoviti kao i inače, na kraju sezone. No, kada je stiglo vrijeme za obnovu, Modrić je šutio i otišao na okupljanje Hrvatske. Koncentrirati se za završnicu Lige nacija', piše Sport pa nastavlja:

'Početni optimizam u Realu je tada prešao u pesimizam i vijesti koje su stizale iz Reala dale su nagovijestiti njegov odlazak. I to je istina, da je Modrićev odlazak bio vrlo blizu. Čak toliko da mu je Real pripremio oproštajni video, sličan onome koji se prikazao na oproštajnoj ceremoniji Karima Benzeme'.

Španjolski medij navodi da je Modrić savjet pronašao kod izbornika Dalića.

'Hrvat je u Nizozemskoj imao razgovor sa svojim izbornikom Zlatkom Dalićem u kojem je potvrdio svoju namjeru: oprostiti se od reprezentacije nakon Eura 2024. u Njemačkoj. Dalić je tome dao znak podrške. Poglavlje s reprezentacijom se tu zaključilo, a onda je došao red na Real Madrid. Igrač je zvao iz Nizozemske zahtijevajući sastanak s klubom po završetku Lige nacija što je protumačeno da želi otići. Ipak, Hrvat je rekao da bi htio ostati još jednu sezonu, kako u Madridu, tako i u hrvatskoj reprezentaciji pa onda otići u Saudijsku Arabiju', zaključuje Sport.