MAKSIMIR PUN

U loži ljubimac Boysa, ovacije Petkoviću, a jednom članu Modrih - zvižduk

22.02.2024 u 18:58

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama ovog četvrtka love plasman u osminu finala Konferencijske lige. Iz prve utakmice prošlog tjedna u Sevilli Modri su donijeli pobjedu od jednog pogotka prednosti, te se nadaju kako će nakon uzvrata u Maksimiru otići uzdignutih ruku

S obzirom na ruševno stanje maksimirskog stadiona, jasno je da sve tribine ne mogu biti popunjene. No, na onima na kojima je bio dozvoljen ulazak gledatelja, nije bilo slobodnog mjesta.

Očito su i navijači osjetili kako bi Dinamo večeras morao ispisati još jednu lijepu stranicu svoje europske povijesti.

Naravno, u stvaranju prave domaćinske atmosfere najglasniji su Bad Blue Boysi, koji žive i za skorašnje izbore u klubu, te se nadaju da će se Skupštini priključiti lista u kojoj imaju velik broj svojih predstavnika, ali i legendarnog Velimira Zajeca, koji bi u slučaju pobjede liste 'Dinamovo proljeće' bio njihov kandidat za predsjednika.

  • +5
Navijači na utakmici Dinamo - Betis Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

A Zeko se od dolaska u Zagreb, često pojavljuje na maksimirskom stadionu. Gledao je utakmicu protiv Varaždina, gleda i ovu protiv Betisa. Smjestio se u loži Zrinjevac, a koja bi - prema svim najavama - u budućosti mogla pripasti klupskim legendama.

Prozivka igrača bila je vrlo zanimljiva. Naravno, najviše je pljeska dobio Bruno Petković, dok se na spomen trenera Sergeja Jakirovića čuo zvižduk. Ne glasan, ali dovoljan jasan da se zna kako trener baš i nema 100-postotnu podršku.

Poslali su Boysi poruku, uz koreografiju i poruku 'Neka drhti cijela Europa'...,a ispod nje grb grada Zagreba, uz palice i u noćnom 'tonu'.