RASPAD SISTEMA

U klubu mole za oprost, Alen Halilović već može početi pakirati kofere!

23.04.2018 u 17:11

Bionic
Reading

Las Palmas se ovog ponedjeljka ispričao svojim navijačima zbog ispadanja iz lige, a Alen Halilović već može polako početi tražiti novi klub...

Iza kluba s Kanarskog otočja očajna je sezona u kojoj ništa nije štimalo i sve je završilo matematičkim osiguranjem ispadanja u Segundu četiri kola prije kraja prvenstva, teškim porazom u nedjelju protiv Alavesa.

  • +11
Hrvatski nogometaš Alen Halilović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Španjolska Marca razloge debakla vidi u politici dovođenja besplatnih igrača kojima je istekao ugovor i posuđivanju otpisanih zvijezda, umjesto kupovanju kvalitetnih pojačanja, a problem je bio i u predsjedniku Miguelu Angelu Ramirezu koji je vukao sve konce bez savjetovanja s upravom, kao i pretjeranom broju smjena trenera.

Las Palmas se ovog ponedjeljka ispričao svojim navijačima službenom objavom.

'Vaša tuga je i naša tuga, bijes i nemoć također,' stoji u objavi, uz obećanje povratka u Primeru što je prije moguće.

Što se našeg Alena Halilovića tiče, ovime vrlo vjerojatno završava njegova avantura u Las Palmasu za koji je potpisao prošle zime, nakon što se nije snašao u Bundesligi.

Zasad se ne zna tko bi mogao biti njegov sljedeći poslodavac, ali svakako bi mu bilo pametno ostati u Primeri u kojoj je priznat njegov talent, a i paše mu španjolski stil nogometa. Sporting Gijon koji ima izglede vratiti se u Primeru sljedeće sezone njegov je bivši klub koji bi ga sigurno rado ponovo vidio u svojim redovima, ali sigurno će imati i drugih ponuda...