NADA NE POSTOJI

U jutarnjim satima stigla je bolna vijest za navijače Real Madrida; iskrene riječi koje će simpatizeri 'kraljevskog kluba' teško prihvatiti

15.02.2021 u 19:58

Bionic
Reading

I španjolski mediji više ne smatraju da postoji mogućnost da Sergio Ramos produlji ugovor s madridskim Realom te se o transferu kapetana 'kraljevskog kluba' javno govori i piše

Natezanje između kluba i braniča traje mjesecima, a obje strane su zauzele čvrst stav koji će zasigurno dovesti do kraja uspješne suradnje koja traje 16 godina.

Nema tu nekih tajni, Sergio Ramos zahtjeva dvogodišnji ugovor i 12 milijuna eura po sezoni dok u Madridu sa svojim kapetanom ne žele raditi izuzetak te ostaju pri tome da sa starijim igračima produljuju vjernost na godinu dana, a uz to mu nude 10 posto manja primanja (10,8 milijuna).

Iako su se Realovi navijači nadali kako postoji nada da cijela ova situacija završi pozitivno te Ramos ostane na Santiago Bernabeu, u ponedjeljak je iz španjolskog televizijskog medija El Chiringuita stigla bolna informacija.

'On odlazi, on odlazi. Ne vidim nikakve šanse da Ramos ostane. Mjesec dana igrač je slušao ponude Reala koji razumije da Ramos zaslužuje sjajan ugovor da završi karijeru, ali trenutno je financijska situacija takva kakva je', rekao je glavni čovjek El Chiringuita Josep Pedrerol te je dodao:

  • +5
Real Madrid - FC Valencia 2:0; španjolska liga; 14.2.2021. Izvor: EPA / Autor: J.J. Guillen

'Madrid s 900 milijuna eura smanjuje rashode na 600 milijuna eura, unutar momčadi se vrše mnoge prilagodbe, no Ramos ne želi smanjiti plaću. Ovaj nedostatak empatije također je jako otežao stvari.'

Inače, Ramos će karijeru nastaviti izvan Španjolske, a kao zainteresirani klubovi spominju se francuski PSG te engleski velikani Manchester United, Manchester City i Liverpool.