SJEĆANJA SU SVJEŽA

U jeku VAR afere rasprodana Opus Arena. Invazija navijača Dinama na Osijek

29.02.2024 u 13:33

Bionic
Reading

Supersport HNL doživljava preporod, barem kada je u pitanju broj kandidata koji napadaju naslov prvaka i broj gledatelja. No, složit će se mnogi i kvalitetom utakmica

Jedna od utakmica koja privlači posebnu pozornost je ona između Osijeka i Dinama na Opus Areni koja se igra u nedjelju 3. ožujka s početkom u 17:30 (MAXSport 1, MAXtv).

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

U jeku VAR afere mnogi su se prisjetili i prvog susreta ovih momčadi na istom stadionu kada je Dinamo iz dva penala koja su i dalje pod povećalom javnosti u sudačkoj nadoknadi nadoknadio gol zaostatka i poraz pretvorio u pobjedu 2-3.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Stadion je i ovaj puta rasprodan već u prvoj polovici tjedna što nam opet jamči lijep ugođaj, a igračima valjda nema ništa ljepše od takvog dekora i atmosfere da se pokažu u što boljem svjetlu', objavio je osječki klub jučer, a danas se oglasio i Dinamo.

'Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 25. kola SuperSport HNL-a NK Osijek – GNK Dinamo na stadionu Opus Arena rasprodane sve ulaznice za gostujući sektor za navijače Dinama. Klub je na raspolaganje dobio 650 ulaznica za gostujući navijački sektor. S obzirom na to da su sve ulaznice rasprodane, prodaja je završena. Susret je na rasporedu u nedjelju, 3. ožujka u 17.30 sati, a plavi će ponovno imati odličnu podršku svojih navijača', objavili su Zagrepčani.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.