sprema se ponuda

U Italiji uvjereni da u Madridu više ne trebaju Kovačića: Na pomolu rekordan transfer!?

29.05.2018 u 16:28

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama Gazzette dello Sport, Juventus je spreman dati 50 milijuna eura za Matea Kovačića koji u finalu Lige prvaka ponovo nije odigrao niti minute...

Podsjetimo, Zidane je poslao negativnu poruku 24-godišnjem Hrvatu kada ga je treći put u nizu ostavio na klupi tijekom cijelog finala Lige prvaka, a nije ga htio poslati na teren niti u završnici susreta kada je već sve bilo riješeno.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Time je Realov trener dodatno ohrabrio europske velikane koji žele preoteti Kovačića ovog ljeta, a talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi da je Juventus opasno zagrizao i spreman je ponuditi mnogo novca kako bi ga doveo u Torino.

Spominje se cifra od 50 ili 55 milijuna eura odštete, što bi bio novi rekordan hrvatski transfer.

'Vjerujem da Kovačić ima sjajnu budućnost ispred sebe. Izvanredne je kvalitete i jedan od rijetkih koji u prvom dodiru može izbaciti iz igre protivničkog igrača,' smatra trener crno-bijelih Massimiliano Allegri.

Posljednju riječ u ovom poslu imat će naravno Mateo, a hoće li se poželjeti pridružiti Mandžukiću i Pjaci u Juventusu ovisit će i o eventualnim odlascima iz kluba u veznoj liniji Reala tijekom ovog ljeta...