HISTERIČNI ŠPANJOLAC

Plakao je u finalu Lige prvaka kao da je svijet propao, a pokazalo se – bez razloga!

28.05.2018 u 14:15

Bionic
Reading

Iako je napravio pravu scenu nakon što se ozlijedio za vrijeme finala Lige prvaka, Dani Carvajal uopće nije teško ozlijeđen i igrat će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji...

Finale elitnog klupskog nogometnog natjecanja prošlo je u znaku suza brojnih aktera, što za vrijeme susreta, što nakon njega. Najteatralniji je definitivno bio Dani Carvajal koji nakon što je shvatio da ne može nastaviti utakmicu nije dopustio fizioterapeutu da ga pregleda, već je dugo plakao na terenu i morali su ga minutama tješiti kako bi se pristao povući s njega.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

I dok su Salahove suze bile razumljive, jer je ostao bez nastupa u utakmici karijere, 26-godišnji španjolski branič ionako je navikao osvajati titule s Realom, a momčad je to učinila po treći put i bez njega na terenu pa se vjerovalo da je razlog drame bio gubitak nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Publika u Kijevu je s mnogo žaljenja ispratila Carvajala s terena, no na kraju priče ispao je pomalo smiješan i histeričan, jer pokazalo se da se radi o lakšoj ozljedi mišića desne noge zbog koje će morati mirovati tek tjedan dana i njegov nastup za španjolsku reprezentaciju nije upitan.

Daniju je svakako pao kamen sa srca jer nije igrao na Euru prije dvije godine, ali morat će bolje kontrolirati svoje emocije u budućnosti i ne ponašati se kao malo dijete na travnjaku kako bi ponovo zadobio simpatije ljubitelja nogometa...