odlična procjena

U Hajduku nisu imali strpljenja, ali na Šubićevcu je doživio nogometni procvat i već u polusezoni zauvijek će napustiti Bile

04.09.2021 u 13:47

Bionic
Reading

Rođen u Šibeniku, za kojeg je igrao još u sezoni 2012/13, pa potom obilaznim putem, preko belgijske i austrijske lige stigao 2019. godine u splitski Hajduk, Marin Jakoliš, od ovog je ljeta ponovno na Šubićevcu. S time da je još uvijek igrač splitskog kluba, no u Šibeniku su odlučili otkupiti njegov ugovor, a na što su čelnike kluba sa Šubićevca potaknula četiri gola i četiri asistencije u sedam kola

Zanimljiva je priča oko Marinovog ugovora o posudbi. Hajduk i Šibenik su dogovorili posudbu do kraja ove sezone, s time da Hajduk na polusezoni može svog napadača povući natrag.

Kako piše Šibenski.hr, ako Šibenik do tada uplati iznos otkupne klauzule (200.000 eura plus PDV) Jakoliš postaje igrač Šibenika. A, koliko znamo vlasnici šibenskog prvoligaša će uplatiti taj iznos, to su imali namjeru i bez da su znali da će mu ovako krenuti u narančastom dresu.

'Kada je krenula priča oko moga dolaska u Šibenik na posudbu ubačena je ta opcija oko mogućnosti da Šibenik otkupi moj ugovor od Hajduka, i ja sam na to pristao. Meni ugovor kao ugovor nije toliko presudan, bitno je da igram. Mislim da su u Šibeniku odmah znali da me žele otkupiti, jer su to i ispregovarali. Meni je sada najvažnije da se ova lijepa priča nastavi, da dođemo do zime pa će se onda to rješavati. Svi ćemo onda biti pametniji, i ja, Šibenik i Hajduk pa ćemo vidjeti što je najbolja opcija za koga', rekao je Jakoliš, novi ljubimac šibenske publike.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +11
Šibenik - Istra 1961, 7. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX