dobre vijesti

U Dinamu su napokon odahnuli, na Skenderbeu idu u najjačem sastavu

21.08.2017 u 15:43

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u četvrtak (24. kolovoza) igraju uzvratnu utakmicu doigravanja za plasman u Europsku ligu. 'Modri' su na Maksimiru odigrali 1:1 protiv Skenderbeua, a sada ih čeka teško gostovanje u Albaniji...

Najveći problem trenera Marija Cvitanovića bile su ozljede kapetana Domagoja Antolića i Hilala Soudanija. Alžirac je propustio posljednje tri utakmice (Rijeka, Skenderbeu, Slaven Belupo), dok se Antolić ozlijedio na utakmici s Rijekom. Njihov se izostanak itekako osjetio u prvoj utakmici protiv Skenderbeua u kojoj je Dinamo do 1:1 stigao doslovno u posljednjim trenucima sudačke nadoknade golom Angela Henriqueza.

No, u 'modrom' taboru napokon mogu odahnuti. Goal.com doznaje kako su Soudani i Antolić trenirali s momčadi u ponedjeljak ujutro i kako se sada čini, trebali bi biti spremni za uzvratnu utakmicu koja se u četvrtak igra u Korceu. baš je Soudani bio jedan od 'krvnika' Skenderbeua 2015. godine kad im je u dvije utakmice zabio tri gola.

  • +4
Europska liga, 4. pretkolo: Dinamo - Skenderbeu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Dinamo će s Antolićem i Soudanijem u početnom sastavu biti daleko opasniji i konkretniji, 'modri' moraju zabiti i potvrditi razliku u kvaliteti.

Svjesni su toga i Albanci, a tamošnji mediji donose kako su čelnici Skenderbeua odlučili stimulirati svoje nogometaše. Tako će igrači albanskog prvoligaša, ako izbace Dinamo i plasiraju se u Europsku ligu, među sobom podijeliti nešto više od 200.000 eura