POGODILO GA PITANJE

Tuga našeg vratara; Alilović nije mogao suzdržati suze

04.04.2016 u 17:14

Bionic
Reading

Veszprem je osvojio SEHA ligu, a velik doprinos tome dao je hrvatski vratar Mirko Alilović (28-26), no poslije finala s Vardarom nije mogao suzdržati suze kada je postavljeno pitanje o reprezentaciji

Pred hrvatskom reprezentacijom je kvalifikacijski turnir (od 8. do 10. travnja u Danskoj) za Olimpijske igre u Riju. No između vratnica neće stajati Mirko Alilović, a nije se našao na popisu izbornika Željka Babića na vlastiti zahtjev.

Podsjećamo, Alilović bio najviše prozivan od reprezentativaca na posljednjim natjecanjima. Bez obzira na odlične predstave u klubu Veszpremu, hrvatski vratar u nacionalnom dresu nije bio u najboljim izdanjima. Velik pritisak javnosti prisilio ga je da se povuče iz reprezentacije.

Na pitanje novinara o reprezentaciji, Alilović je emotivno reagirao. Suze su krenule, priznao je da mu je teško...

'Nije mi lako, ali želio bih zahvaliti publici u Varaždinu na tome kako me dočekala. Ovo nije moja konačna odluka o igranju za reprezentaciju. Razlozi mojeg neigranja nisu rukometni. Meni je obitelj iznad svega i ne želim da se njih napada zbog mene. Za reprezentaciju sam uvijek davao sve od sebe i igrao svim srcem', rekao je Alilović za Balkan Handball te dodao:

'Ne znam, u Veszpremu branim dobro i, što je najvažnije, branim s osmijehom na licu. Stvarno ne znam što me u posljednje vrijeme koči kada branim za Hrvatsku, ali nema veze. Vratit ću se još bolji.'

Mirko Alilović između od osmeha do suza posle osvajanja SEHA G...

SEHA FINAL4: Mirko Alilović od osmeha do suza posle osvajanja SEHA GAZPROM Lige

Posted by Balkan-Handball.com on Sunday, April 3, 2016