Liga nacija logo sponzori

nove vijesti

Trening prije kraja napustila dva reprezentativca, legenda Vatrenih došla dati podršku

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija održala je predzadnji trening uoči velikog finala Lige nacija protiv Španjolske u Varkenoordu, sportskom kompleksu Feynordoove akademije, koji se nalazi pored stadiona De Kuip na kojem će u nedjelju od 20.45 sati odmjeriti snage protiv Španjolske

Izbornik Zlatko Dalić ima slatke brige, jer je na treningu imao sve igrače na raspolaganju, no Marcelo Brozović i Ivan Perišić su na teren istrčali u tenisicama za razliku od suigrača koji su vježbe odrađivali u kopačkama.

Njih dvojica odradili su zagrijavanje, trčkarali, a zatim nakon pola sata napustili trening, ali njihov nastup u nedjelju (20.45 sati) nije upitan.

Inače, na treningu se pojavila legenda 'Vatrenih' Aljoša Asanović. 'Vatreni lakat', jedan od najboljih pojedinaca reprezentacije u pohodu na prvu veliku medalju sa SP-a, broncu iz 1998., došao je dati podršku sadašnjoj generaciji te im poželjeti sreću.

Dodajmo i kako su iz Europske nogometne federacije objavili kako su u javnu prodaju pustili još ulaznica za finale Lige nacija između Hrvatske i Španjolske.

Ulaznice za utakmicu mogu se nabaviti na službenom kanalu UEFA-e.

  • +7
Trening Hrvatske u Rotterdamu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal