LEVY PILI NAOPAKO?

Trener Unireje: Hajduk je imao sreće u ždrijebu

18.08.2010 u 16:43

Bionic
Reading

Odmah po dolasku u Split, trener Unireje Ronny Levy obratio se kratko novinarima i rekao da je Hajduk sretan jer je u ždrijebu izvukao njegovu momčad

Osokoljeni djelomičnom isplatom dugovanja te najavom da će, ukoliko se plasiraju u Europsku ligu, i ostatak dugova biti isplaćen, nogometaši rumunjske Unireje danas rano poslijepodne stigli su u Split. Isprva nije bilo zainteresiranih za izjave, no nakon što su se smjestili u hotel Patrium, njihov trener u ostavci Ronny Levy kratko je popričao sa splitskim novinarima.

Najprije je upitao za bivše igrače Hajduka koji su igrali u njegovom Izraelu, Rossu, Praliju i Bušića, a onda je procijenio da je Hajduk vrlo jaka i agresivna momčad koju krasi momčadski duh.

'Gledao sam dvije utakmice Hajduka i bukureštanskog Dinama i vidio moćnu i jaku momčad koja na svom terenu igra borbeno i jako agresivno. Kod nas je jako teška situacija u klubu, znate i sami da sam podnio ostavku i da odlazim nakon uzvratne utakmice s Hajdukom, a na odlasku je i dosta naših igrača. Hajduk je jako sretan što je za protivnika izvukao nas', rekao je izraelski trener koji će večeras odvesti svoju momčad na trening na Poljudu.

Zanimljivo, u Split je stigao i vratar Uniree Giedrius Arlauskis, za kojeg se špekuliralo da je već napustio rumunjski klub i otišao u Rusiju.