GLAS U GLAVI

Trener Tottenhama je bio jasan, a onda je Perišić objavom zapalio Split i Dalmaciju

05.01.2024 u 22:23

Bionic
Reading

Nakon izjave trenera Tottenhama Angea Postecogloua kako ne vjeruje da će Ivan Perišić, hrvatski reprezentativac koji s oporavlja od operacije prednjih križnih ligamenata, zaigrati za Spurse, sam je igrač na Instagramu objavio zanimljivu poruku

Nakon izjave trenera Tottenhama Angea Postecogloua kako ne vjeruje da će Ivan Perišić, hrvatski reprezentativac koji s oporavlja od operacije prednjih križnih ligamenata, zaigrati za Spurse, sam je igrač na Instagramu objavio zanimljivu poruku.

Bila ona povezana s izjavom trenera engleske momčadi ili ne vrlo je snažna i motivirajuća, posebice za navijače Hajduka koji se nadaju da će Perišić vrlo brzo odjenuti Bijeli dres.

'Onomu nepopustljivom glasu u mojoj glavi koji mi nikada ne dopušta da odustanem', napisao je Perišić koji je dao do znanja da njegova borba ne prestaje i da se sprema na povratak na nogometne terene. U istoj je objavi stavio nekoliko fotografija njegovih vježbi koje nagovještavaju brz povratak.

Navijači Hajduka bi ga čim prije voljeli vidjeti kao igra za momčad Mislava Karoglana, no ako se to dogodi i u sljedećoj sezoni nitko se neće pobuniti.

Ivan sigurna najbolje zna kako stoje stvari s njegovim oporavkom, a ako je povratak u Hajduk prva i jedina opcija, onda će trenutak njegova povratka biti velika vijest za cijelu ligu i hrvatski nogomet u cjelini.

Standings provided by Sofascore