TKO DOLAZI NA POLJUD?

Hajduk krenuo jako; novi članovi, zapaljivi video i vijesti o Perišiću: Razgovaramo

02.01.2024 u 09:21

Bionic
Reading

Hajduk je u Novu godinu krenuo jako. Prvi dan nove godine točno u podne na klupskoj video platformi Hajduk TV objavljena je emisija u kojoj se pojavljuju predsjednik kluba Lukša Jakobušić, najveća zvijezda momčadi Marko Livaja i sportski direktor Mindaugas Nikoličius

Uz zabavnu notu u emisiji je bilo riječi o mogućim pojačanjima u redovima Hajduka tijekom zimske stanke odnosno prije nastavka borbe za naslov prvaka Hrvatske.

'Prošla je godina bila jako izazovna, tako je uvijek u Hajduku. Bilo je sjajnih trenutaka, bilo je i lošijih, jer u sportu ih mora biti, ali ukupno smo napredovali, složili dobru momčad, te je sada želimo nadopuniti. Očekujem novi iskorak u 2024., imam jako velika očekivanja', rekao je Nikoličius koji se osvrnuo na problem pozicije lijevog beka.

'Tražimo rješenja, moguće je da nekoga dovedemo na posudbu, a možda se ukaže prilika i da nekoga kupimo. Na kraju krajeva, imamo i neka unutarnja rješenja.'

Činjenica je da bi za ozbiljne domete trebalo napraviti još neke korekcije: 'Znamo da svi želimo efikasniji Hajduk, tako da gledamo neke ofenzivne opcije, ali nikako ne bih o imenima. Što se tiče Ivana Perišića želim mu da se što prije oporavi. Nama prijelazni dok traje do sredine veljače i vidjet ćemo do tada kakva je odluka najbolja za Hajduk i Perišića. Razgovaramo, u kontaktu smo', poručio je Mindaugas Nikoličius.

Cijelu emisiju možete pogledati OVDJE.

Hajduk je jučer premijerno prikazao video za pjesmu 'Dalmacijo', jednua od najpoznatijih skladbi koje se vežu uz Hajduk koja je napokon je dobila vizualni identitet u obliku spota koji je snimljen na Poljudu uoči početka utakmice Hajduk - Dinamo odigrane 1. listopada 2023. godine.

'Dalmacijo' je jedna od onih pjesama koja svim navijačima izaziva trnce i posebne emocije, a kod protivnika budi respekt. Obilježila je izlaske igrača Hajduka na teren i huk koji pri tom stvaraju navijači s poljudskih tribina.

Spomenuti derbi odabran je za snimanje spota budući da je stvorena veličanstvena navijačka atmosfera, pun stadion koji je Bijele nosio do pobjede. Kadrovi s tribina u spotu su kombinirani s kadrovima nastalim korištenjem najmodernije tehnologije umjetne inteligencije.

Pjesma 'Dalmacijo' nastala je 1996. godine, otpjevao ju je Alen Nižetić i grupa Tutti Frutti Band, a do sada nikad nije imala spot.

Dodajmo kako je Hajduk do 9 sati drugog dana u godini imao već brojku od 13200 članova čime je još jednom pokazao svoj fenomen.

Standings provided by Sofascore