ZAVRŠIO NA TRIBINAMA

Trener se razočarao i zadao težak udarac Haliloviću!

25.10.2016 u 10:09

Bionic
Reading

Nakon slabog nastupa protiv Eintrachta, trener Markus Gisdol odlučio je Alena Halilovića poslati na tribine i nije u konkurenciji za Kup dvoboj protiv Hallea...

Mladi 20-godišnji veznjak kod trenera Brune Labbadije niti jednom nije dobio priliku startati od prve minute, a slično se nastavilo i kod njegovog nasljednika Markusa Gisdola.

No, prošlog petka Gisdol je ipak odlučio gurnuti u vatru Halilovića koji je protiv Eintrachta zaigrao od prve minute. HSV je u toj utakmici doživio debakl, a Alena je javnost kasnije kritizirala zbog slabašnog nastupa.

Čini se da se i trener Hamburga razočarao, jer je odlučio u Kup dvoboju ovog utorka protiv Hallea potpuno izostaviti iz momčadi hrvatskog talenta koji će susret morati pratiti s tribina.

Težak je to udarac za Halilovića koji je svoj jedini gol u dresu Hamburga upravo zabio na otvaranju Kup sezone.

Tijekom ljeta povukao je Alen riskantan potez prelaska iz Primere u Bundesligu i zasad se ne čini da je to bila prava odluka. Njemački mediji kritiziraju ga zbog sebičnosti na terenu i slabog učinka u obrani i napadu, a Alenu sada ne preostaje ništa drugo nego na treninzima uvjeriti Gisdola da je stvoren krivi dojam o njemu i da je pravi igrač za HSV...