ima mrtvih

Trener Rome za rođendan doživio pravi horor

08.03.2017 u 14:46

Bionic
Reading

Umjesto da s obitelji i prijateljima proslavi 58. rođendan, Luciano Spalletti prvo je izbjegao drvo koje se zbog oluje srušilo ispred njega, a potom je saznao da je u požaru njegove kuće izgorjelo dvoje ljudi

Luciano Spalletti još će dugo pamtiti 58. rođendan. Ali ne po dobru. Trener Rome teško da je mogao i zamisliti horor s kojim se morao suočiti umjesto da s obitelji i prijateljima slavi.

Utorak, 7. ožujka, Spalletti je planirao provesti opušteno, odraditi lagani trening s momčadi, potom provesti neko vrijeme s obitelji te se spremiti za put jer njegova Roma u četvrtak 9. ožujka u osmini finala Europske lige gostuje kod Lyona. No, planovi su jedno, a život nešto sasvim drugo.

Oluja koja je zahvatila širu okolicu Rima uzrokovala je puno štete, a Spalletti je imao sreće jer se pod naletima jakog vjetra odlomio dio drveta koji je pao samo nekoliko metara od mjesta na kojemu je ovaj parkirao svoj automobil. I dok je sve to Spalletti prepričavao svojim suradnicima, stigao je uznemirujući telefonski poziv. Iz policije.

U kući na njegovu imanju u Empoliju izbio je požar, a policija je nakon intervencije vatrogasaca na zgarištu pronašla dva tijela. Toliko su ugljenizirana da je identifikacija nemoguća, no čini se kako nije nitko iz Spallettijeve obitelj jer su svi s njime u Rimu.

Policija nagađa kako se radi o beskućnicima koji su provalili u praznu kuću i pokušali zapaliti vatru kako bi se zagrijali.