NA RUBU POBUNE

Trener Reala strašno naljutio svoju mladu zvijezdu!

24.02.2015 u 10:34

Bionic
Reading

Madridski talentirani napadač Jese Rodriguez bio je bijesan nakon što ga je Carlo Ancelotti uveo protiv Elchea 25 sekundi prije kraja utakmice. Karim Benzema morao ga je smirivati…

Mladi 21-godišnji napadač propustio je veći dio prošle godine zbog ozljede koljena, nakon što se nametnuo Carlu Ancelottiju u prvom dijelu sezone. Nakon što se jesenas konačno vratio i odmah zabio u prvoj utakmici, očekivao je veću minutažu, no trener vjeruje Baleu, Ronaldu i Benzemi, a Jeseu ostaje čekati priliku s klupe.

Kako piše španjolska Marca, madridski junior eksplodirao je u nedjelju u utakmici protiv Elchea, nakon što ga je trener uveo tek u sudačkoj nadoknadi. Jese je odigrao samo 25 sekundi utakmice i bio spreman sukobiti se sa stručnim osobljem kluba zbog toga.

Ipak, situaciju je spasio Karim Benzema. Uspio je umiriti suigrača da si dodatno ne pogorša situaciju u klubu. Pomoćni trener Fernando Hierro mladiću željnom pobune također je objasnio kakve su posljedice tog čina i sve je ostalo pod kontrolom.

Jeseu preostaje dalje trenirati i čekati svoju priliku, ali morat će biti strpljiv i kontrolirati svoje emocije inače bi već sljedećeg ljeta mogao krenuti putem brojnih Realovih juniora i karijeru nastaviti negdje drugdje…