LUKA NA TRENINZIMA

Trener Reala otkrio velike novosti o Luki Modriću

14.01.2015 u 13:45

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić u utorak se vratio treninzima u Realu. Luka je stradao u studenome u dvoboju protiv Italije i otad je na oporavku odnosno rehabilitacijama. I zato su s velikim veseljem u Valdebebasu dočekali našeg reprezentativca

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac ozlijedio se u studenom u dvoboju protiv Italije na San Siru, a s obzirom na to da je uspio izbjeći operaciju oštećene tetive mišića, njegov se povratak ozbiljnom treniranju očekivao  sredinom siječnja.

A da je Modrić posve posvećen nogometu, potvrdio je njegov odlazak na dvotjednu terapiju u Antwerpen, gdje je radio s fizioterapeutom Lievenom Maesschalckom. Početni tretman matičnim stanicama kojim je Luka bio podvrgnut u Vitoriji dao je odlične rezultate i sada slijedi faza rada u teretani.

Najavljujući uzvratnu utakmicu španjolskog Kupa kralja, kojeg će u četvrtak s početkom u 20 sati igrati protiv madridskog Atletica, trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti, spomenuo je hrvatskog reprezentativca.

'Naravno da nam Modrić nedostaje. Od ponedjeljka će biti s nama, trenutno je u fazi individualnog treninga, a zaigrat će što prije bude moguće, nadam se kroz mjesec dana.'

Naravno, u Realu nema žurbe, imaju dovoljno kvalitetnih rješenja za nadomjestiti nedostatak Modrića sljedećih tjedana. No kako se povratak Modrića na teren očekivao tek početkom ožujka, za četvrtfinale Lige prvaka, evidentno je da oporavak ide puno bolje te bi se Luka na travnjacima mogao pojaviti i znatno ranije.