ON NAJBOLJE ZNA

Trener Reala Carlo Ancelotti otklonio sve nedoumice oko Luke Modrića

08.05.2023 u 21:19

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić osjeća se dobro te će igrati u utorak za Real Madrid protiv Manchester Cityja u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka

Modrić, 37-godišnji vezni igrač, u subotu je odigrao posljednjih osam minuta u finalu španjolskog Kupa kralja s Osasunom, nakon sto se oporavio od ozljede bedrenog mišića lijeve noge.

'Dobro je. Igrat će', izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Madridu.

Aktualni europski prvak Real Madrid ugostit će Manchester City u 21 sat dok se u drugom polufinalu susreću Milan i Inter u srijedu. Upitan zna li već sada tko će mu zaigrati na sredini terena, Ancelotti je odgovorio: 'Modrić i ostali'.

Modrić je ove sezone upisao 45 nastupa za Real i 12 za reprezentaciju Hrvatske, a ozljeda lijeve noge od prije dva tjedna bila mu je prva ove sezone. Zbog nje je propustio dvije prvenstvene utakmice. Real Madrid će na Santiago Bernabeu istrčati nakon što je u subotu u Sevilli s 2:1 svladao Osasunu osvojivši kup.

'Jako smo motivirani i puni želje', napomenuo je Ancelotti.

'Planiramo odigrati cjelokupno dobro. Ključna utakmica će biti uzvratna pa sutra želimo steći prednost uoči nje', poručio je.

  • +10
Real Madrid - Osasuna, finale Kupa kralja, 2023. Izvor: EPA / Autor: JOSE MANUEL VIDAL