je li pogriješio?

Trener pod kritikama zbog onog što je napravio Modriću: Tako se ne može voditi Real

16.09.2018 u 08:36

Bionic
Reading

Iako je uveo strijelca izjednačujućeg pogotka Isca, Julen Lopetegui našao se pod žestokim kritikama španjolskih medija zbog vađenja iz igre Luke Modrića i Garetha Balea tijekom remija 1:1 u Bilbau...

Real je ove subote doživio prvi neuspjeh sezone u Primeri. U utakmici u kojoj je dugo gubio madridski klub pogotkom Isca spasio je tek bod protiv Athletica na San Memesu pa već kaska za Barcelonom na vrhu ljestvice, na što je doduše navikao zadnjih godina u španjolskom prvenstvu.

  • +3
Primera, 4. kolo: Athletic B. - Real M. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zanimljivo, Julen Lopetegui uveo je Isca umjesto Luke Modrića u 61. minuti, a već dvije minute kasnije Španjolac je zabio, no svejedno se trener Reala našao pod žestokim kritikama zbog tog poteza.

'Ne možeš vaditi Modrića i Balea u utakmici u kojoj tek trebaš osigurati pobjedu,' naslov je članaka dnevnika Marce, a u odlomku o Luki stoji objašnjenje:

'Iznenađujuće je zamijenjen nakon sat vremena igre, pri vodstvu Athletica, u okolnostima koje ne idu uz kandidaturu za najboljeg nogometaša svijeta. Razlog tome je što nije u najboljoj formi, ali do nje može doći samo ako igra.'

Sljedeći izazov za Real i Modrića je dvoboj s Romom u srijedu u Ligi prvaka.