SVAKA ČAST

Trener otkrio kakav je Francis Ngannou čovjek: Kad sam to vidio, rasplakao sam se

04.01.2024 u 08:12

Bionic
Reading

Francis Ngannou će 2023. vjerojatno pamtiti samo po dobrome. Nakon što je napustio UFC, ispunio je svoju veliku želju te je odradio veliki boksački meč

Tyson Fury je naletio na 'tvrđi orah' nego što je bilo tko mogao zamisliti. Postao je Ngannou vrlo tražen među elitnim teškašima, tako da se može reći da je unatoč porazu imao uspješnu godinu.

S time će se svakako složiti i njegov trener, Eric Nicksick. U nedavnom intervjuu za MMA Junkie govorio je upravo o tom periodu, a priznao je i kako se i sam financijski dosta okoristio otkako je Ngannou odlučio ići putem boksa.

'To je bio najveći iznos novca koji sam ikada dobio od nekog borca. Bilo je nevjerojatno. Dobio sam puno više nego što sam očekivao. Naravno, Francis se uvijek jako dobro brinuo za mene, ali ovo me je oborilo s nogu. Kada sam tog jutra otvorio svoj račun, rasplakao sam se. To je istina. Doveo me do suza jer mi je time promijenio život. Ne samo profesionalno, nego i financijski', rekao je Nicksick, a prenosi Fight Site.

'Dopustio mi je financijsku slobodu da mogu uživati u ulozi trenera. Uživam biti otac i muž, pomogao nam je i kupiti novi auto. Puno se stvari promijenilo otkako se Francis prebacio na boks, odlično se brine za svoj tim. Voli nas sve, a to i pokazuje', dodao je.