REAKCIJE IZ KRANJČEVIĆEVE

Trener Osijeka Nenad Bjelica dugo nije bio ovako bijesan; evo što je sve rekao nakon bolnog poraza od Lokomotive

25.07.2022 u 08:12

Bionic
Reading

Nogometaši Lokomotive u susretu su 2. kola SuperSport HNL-a preokretom u završnici svladali Osijek 2:1

Osijek je poveo golom Laszla Kleinheislera (16), no Blaž Bošković (80, 86) je ulaskom s klupe postigao dva gola i osigurao preokret.

'Nismo baš dobro ušli u susret, Osijek se nametnuo, ali nakon prvih 20 minuta mi smo bili dominantnija momčad. Stvorili smo mnogo šansi u prvome dijelu te na kraju zasluženo pobijedili. Slavlje nam je donio Blaž Bošković, koji je s nama veoma kratko. Jako je dobar igrač i siguran sam da će dokazati svoju kvalitetu', rekao je trener 'Lokosa' Silvijo Čabraja.

S druge strane trener Osijeka Nenad Bjelica nije skrivao razočarenje izvedbom svojih nogometaša…

'Najlakše bih mogao tražiti alibi u umoru, ali mi smo nastupili s osam svježih igrača, a ova trojica koja su igrala u Kazahstanu i sada bili su naši najbolji pojedinci, Ivušić, Škiorić i Kleinheisler. Time sam sve rekao kako je odigrala velika većina koja je dobila šansu. Jako sam razočaran kako je ekipa igrala. Bez obzira što smo dugo vodili, mislim da to nismo zaslužili', rekao je Bjelica i dodao:

  • +19
2. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige: Lokomotiva-Osijek, 24.7.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Lokomotiva je bila bolja, čestitam im, a neki se trebaju zamisliti, kad dobiju šansu, je li to ono što trebaju dati momčadi. Je li to Osijekov nivo? Nisam još razgovarao s igračima. Nije mi ni do čega. Trebamo prospavati noć, ujutro ću biti pametniji.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.