HEROJ KAJZERICE

[VIDEO/FOTO] Tko je Lokomotivin heroj koji je s dva gola potopio momčad Nenada Bjelice? Po vokaciji je defenzivac, donedavno je igrao drugoligaški nogomet...

25.07.2022 u 06:42

Bionic
Reading

Dvadesetogodišnji Mostarac Blaž Bošković heroj je pobjede Lokomotive nad Osijekom u 2. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige

Sve video sažetke SuprSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

U igru je ušao u 70. minuti pro vodstvu gostiju iz Osijeka 0-1. Deset minuta kasnije je izjednačio. Nadskočio je obranu Osijeka te nabačenu loptu Cokaja iz kornera glavom sproveo u mrežu.

Izvor: Pixsell / Autor: Croatel/MAX Sport

Šest minuta potom Bošković je još jednom pogodio cilj, Kulenović je odlično smirio loptu pored dva igrača Osijeka i zatim pronašao utrčalog Boškovića koji je preciznim udarcem s 15-ak metara svladao Ivušića.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Na Kajzericu Blaž Bošković stigao prije dva tjedna, po vokaciji je defenzivni vezni igrač, a u Lokomotivu je stigao kao slobodan igrač.

Prošlu sezonu proveo je u GOŠK Gabela, kao posuđen igrač mostarskog Zrinjskog, gdje je u Prvoj ligi Federacije BiH upisao 22 nastupa uz osam pogodaka i dvije asistencije. Riječ je o drugorazrednom natjecanju, korak ispod Premijer lige Bosne i Hercegovine.

  • +19
2. kolo SupeSport Hrvatske nogometne lige: Lokomotiva-Osijek, 24.7.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.