KIKS NA ANFIELDU

Trener Liverpoola razočaran uglednim engleskim sucem: Morate njega pitati, jer to je bilo očigledno

31.01.2019 u 09:21

Bionic
Reading

Nogometaši Liverpoola nisu uspjeli iskoristiti poraz Manchester Cityja nakon što su u susretu 24. kola engleskog prvenstva na Anfieldu odigrali 1:1 protiv Leicester Cityja, a trener 'redsa' Jürgen Klopp uvjeren je da je njegova momčad oštećena

Liverpool je poveo već u trećoj minuti golom Sadia Manea i činilo se kako će lako do bodova. Međutim, u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Harry Maguire.

U nastavku susreta domaćin je pritiskao, ali nije uspio slomiti obranu 'lisica', a strateg domaćeg sastava smatra da je Liverpool oštećen za kazneni udarac.

'Penal nad Keitom bio je vjerojatno najočigledniji do sada od svih koje su nam dosudili. Sudac je imao najbolju moguću poziciju na terenu i morate njega pitati zašto nije dosudio penal. To se ne može promijeniti', izjavio je Klopp te dodao:

'Stiskali smo, ali su se oni jako dobro branili. Nije bila dobra ni naša reakcija kada smo primili gol u nadoknadi prvog dijela. Moramo to promijeniti.'

Inače, hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool, a dodajmo da je utakmicu sudio jedan od najuglednijih engleskih djelitelja pravde Martin Atkinson.

  • +5
Premier liga, Liverpool - Crystal Palace Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia