Jurgen Klopp

Trener Liverpoola pukao na navijače: Dajte ulaznice nekome drugome!

21.12.2023 u 11:44

Bionic
Reading

Nogometaši Liverpoola u izborili svoje mjesto u polufinalu engleskog Liga kupa. U četvrtfinalnom ogledu svladali su na svom Anfieldu West Ham 5-1

U prvom poluvremenu Liverpool je sasvim zasluženo vodio 1-0 nakon što je Szoboszlai potegnuo žestoki dalekometni udarac i pogodio suparničku mrežu. U nastavku su počeli pljuštati pogoci, uglavnom u gostujućoj mreži, pa su prvo Jones u 56. i Gakpo u 71. minuti povećali na 3-0.

U 77. minuti Bowen je potpisao počasni pogodak za goste iz Londona, a do kraja su uslijedila nova dva gola domaćeg sastava. U 82. minuti je Salah golom za 4-1 okrunio kontranapad, dok je Curtis Jones u 84. zabio drugi put na susretu za konačnih 5-1.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp je nakon utakmice je bio oštar prema navijačima zbog mlake atmosfere na rasprodanom stadionu na kojem je bilo 57 tisuća gledatelja.

Tako je stao uz bok Garryju Nevilleu koji je nakon nedjeljnog derbija s Manchester Unitedom (0:0) izjavio da je atmosfera na Anfieldu 'bila najgora koju je ikada vidio.

'Uvijek govorim pohvalno o navijačima Liverpoola. Ovo je najveći broj ljudi koji je bio na stadionu u posljednjih 60, 70 godina, ali je to bila najtiša publika koju sam vidio. U prvom poluvremenu kada su momci igrali fantastično, nisam bio zadovoljan atmosferom. Pitao sam ljude, što se događa i što je to što oni žele? Da sam ja bio na tribinama, bio bih sve vrijeme naelektriziran, ma tisuću posto', rekao je Klopp pa nastavio:

'Je li utakmica s Unitedom bila toliko dobra da se moramo ispričati što ih nismo pregazili? Potreban nam je Anfield u nedjelju kada nam stiže lider Arsenal koji nije igrao ovog tjedna. Svi koji znaju bilo što o njima, znaju da će doći spremni, potrebno nam je da svi na Anfieldu budu ‘na prstima’ i bez moje svađe sa suparničkim trenerom', dodao je njemački stručnjak na klupi Liverpoola pa poentirao:

'Ako je u prosincu za vas previše nogometa i niste u formi, dajte svoju kartu nekome drugom'.

Standings provided by Sofascore