'redsi' kupuju klinca

Trener Liverpoola Jürgen Klopp u prilici je još više otežati ionako kompliciranu situaciju Arsenala i trenera Mikela Artete

24.12.2020 u 12:03

Bionic
Reading

Aktualni engleski prvak, Liverpool, silom prilika morao je pružiti veću minutažu svojim mladim snagama, igračima poput Neca Williamsa i Curtisa Jonesa, koji su pak pokazali da su spremni za ozbiljniju ulogu u budućnosti. Danas je odjeknula i vijest oko transfera Stefana Bajčetića.

Mladi defenzivac Celte Vigo mogao bi se okušati na Anfieldu.

A transferi mladih nogometaša mogli bi biti glavna nit-vodilja u siječanjskom prijelaznom roku, barem što se tiče Liverpoola.

Engleski mediji pišu kako su 'redsi' kontaktirali agenta mladog napadača Arsenala, Folarina Baloguna. Ofenzivac može birati između reprezentacija Amerike, Engleske i Nigerije. Kod Artete je dobio priliku u Europskoj ligi, na četiri utakmice ima učinak od dva gola i asistencije što je odlično jer u igri je proveo samo 61 minutu.

Balogun ima važeći ugovor do lipnja 2021. godine, jasno je da ga 'topnici' žele zadržati, ali sada se Liverpool ubacio u igru i Jürgen Klopp napravit će sve da ga dovede već sljedećeg mjeseca.

  • +6
Crystal Palace - Liverpool, Premiership, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Clive Rose / POOL