dok guardiola uživa...

Trener Liverpoola Jürgen Klopp posve iskreno o igraču kojeg će morati zaustaviti sljedeće sezone: On je prava životinja

11.05.2022 u 10:32

Bionic
Reading

Norveški nogometni reprezentativac i napadač dortmundske Borussije, Erling Braut Haaland, od sljedeće sezone nosit će dres Manchester Cityja, a o kakvom se igraču radi, potvrđuju riječi Liverpoolova trenera, Nijemca Jürgena Kloppa

Manchester City u utorak je potvrdio kako je postignut načelni dogovor s Borussijom Dortmund oko prijelaza napadača Erlinga Haalanda u klub od 1. srpnja 2022.

Transfer ovisi o dogovoru između kluba i igrača, objavili su iz Manchester Cityja potvrđujući medijske napise da je 21-godišnji Norvežanin u ponedjeljak prošao liječnički pregled te da je spreman potpisati dugogodišnji ugovor.

Prema klauzuli u ugovoru s Borussijom, Haalandova odšteta je 75 milijuna eura, a špekulira se da će ga Građani vezati petogodišnjim ugovorom koji bi mu jamčio zaradu od vrtoglavih 585.000 eura tjedno.

Dakle, igrača o kojem su maštali i ostali najbogatiji klubovi svijeta, od sljedeće sezone gledat ćemo na engleskim terenima. A kakva će biti opasnost za suparničke golmane, najbolje potvrđuju riječi Jürgena Kloppa, trenera Liverpoola, koji je s Redsima ostao u utrci za naslov engleskog prvaka.

'Dobar igrač, ali City nikada nije bio, niti će biti, momčad koja pobjeđuje zbog jednog igrača. Već znam kako će Erling postići najviše golova. To će i on vrlo brzo shvatiti - na drugoj stativi. On je prava životinja. Istina, imao je problema s ozljedama, ali kad je zdrav... Na moju žalost, on je jako veliko pojačanje za City', iskren je bio Klopp.