STAV I PONAŠANJE

Trener Juventusa se raspričao o Pjaci i upozorio...

23.02.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Juventus je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka svladao Porto 2:0 u gostima, a trener talijanskog prvaka osvrnuo se na nastup Marka Pjace

'Stara dama' napravila je ogroman korak prema četvrtfinalu. Allegri je pogodio zamjenama jer su i Marko Pjaca i Dani Alves zabili nakon ulaska.

'Osobno sam zadovoljan nakon svega što se događalo posljednjih dana. Normalno je da tijekom sezone bude i trenutaka punih napetosti i nervoze. Pobjeda je došla u pravo vrijeme i na pravi način', kazao je Allegri.

Strateg Juventusa dotaknuo se i Marka Pjace, kojeg je nedavno kritizirao, no sada su iz usta talijanskog stručnjaka stigle ljepše riječi.

‘Pjaca? Dečko još od subote mijenja stav i ponašanje te shvaća da neke stvari nisu dovoljne kada igrate u talijanskom nogometu. On već ima tehniku, brzinu i talent, ali sada je drastično promijenio svoj stav i ponašanje. I to je kvaliteta. Mlad je, a moramo imati strpljenja s mladim igračima', upozorio je sve one koji su u prošlosti kritizirali hrvatskog talenta.